Corona Information

Information om hur vi hanterar Corona pandemin

Vi håller vår butik med delikatesser öppet och även vår servering. Take Away, matlådor och sallader kommer alltid att finnas om man väljer att ta med och äta hemma. Vår anpassning till rådande kris kan du läsa mer här.

Om du äter på plats hos oss eller handlar

Vi i personalen iakttar extra hög säkerhet för att undvika smittspridning mellan kunder därför har vi placerat borden mycket glesare än vanligt och plockat bort de bord som ej får plats i denna glesare placering. Tryggt avstånd i eventuell kö hålls genom markering i golv.

När du är färdig så lämnar du din disk på bordet. Vi hämtar den och gör en desinfektion av bord och stolsrygg. Disken körs i maskin i hög temperatur och med speciellt diskmedel som dödar alla virus och bakterier effektivt.

Personalhygien

Våra redan högt satta krav på våra hygienrutiner kompletteras med munskydd förutom handskar vi beredning av livsmedel samt en ökad frekvens av desinfektion av arbetsytor och redskap.

All personal är skolade i de strikta hygienregler som tagits fram av livsmedelsverket sedan tidigare och de nya regler som nu kommit från regering p.g.a. krisen.

Tack

Vi hoppas förstås som hela världen att insjuknade minskar drastiskt och att vi får den immunitet som behövs samt ett vaccin för de äldre och sjuka. Vi kommer att följa utvecklingen inom branschen angående extra rutiner och eliminera risken för att just du smittas här. Vi hoppas att du kommer att känna dig trygg med ditt besök hos oss.

Välkommen in
Håkan Bergqvist Krögare

Möjlighet för våra kunder som tillhör riskgrupperna

Mellan klockan 14.00 och 15.00 vardagar kan du boka in ditt besök hos oss. Butiken är öppen som vanligt annars. Ring oss på 0152-503710 innan kl 14 så bokar vi en tid för Er. Drop in kan fungera under denna tid om lokalen redan är tom. Säg då till att ni tillhör en riskgrupp. Då låser vi dörren för andra kunder. Vill ni maila oss dagen innan kan Ni göra detta på corona@tubendeli.se